Om oss

Kaked Bygg & Anläggning utför markarbeten och har de senaste åren varit verksamt i Stockholm. Vi genomför schaktarbeten, stenspräckning och kabeldragningar i väg, mark, berg och vatten. Arbetet innebär att förstärka och bygga upp starka nätverk under mark för att elektricitet ska nå fram där den behövs. Bostäder, byggarbetsplatser, handel, service och inte minst all infrastruktur.

Vision

Vår vision är att bevara företaget som ett familjeföretag. Det betyder att vi vill växa i lagom takt med fokus på att våra anställda ska trivas, med god sammanhållning och god arbetsmiljö.

Våra tjänster har stort fokus på att leverera kvalitet. Vår ideologi är att alla problem har en lösning.

Historien

Kaked Bygg & Anläggning startades i januari 2016 i Hudiksvall. Namnet KAKED kommer från en plats i Forsa (utanför Hudiksvall), där grundaren till företaget växt upp. Företaget tog från början enbart på sig arbeten inom bygg och snickeri men snart kom erbjudande om mark- och schaktarbeten i Stockholm. Sedan augusti 2016 har företaget etablerats i Stockholm och arbetat som underentreprenör till ett större företag och successivt har företaget både växt och påbörjat helt egna projekt.

Affärsidé

Vi gör platsbesök med kund inför ett eventuellt projekt. Går igenom önskemål, ger förslag på åtgärder, vi återkommer med offert där man som kund får ta ställning till kostnader, ev tillägg, ev externa tjänster och så vidare. Vi ritar gärna upp arbetet som ska utföras och skriver kontrakt enligt ABT.